skip to Main Content

Wanted: chef-kok!

Goodday!

Top dat je op onze site bent gekomen! Wij zijn Bloomcoal… Koken heerlijke verse muziek op eigen wijze… Om onze recepten goed te kunnen bereiden zijn we knetterhard op zoek naar een nieuwe kok….

De kok bepaalt (voor een groot deel dan :)) het ritme. Geeft soms extra gas bij of remt even af als het nodig is. De kok staat vaak in de keuken achter zijn eigen potten en pannen. Beukt daar lekker op los en serveert daarmee samen met ons de geweldige Bloomcoal homemade custom rock (als je het dan moet vergelijken met een andere bandjes kom je uit bij (The Stones, Red Hot Chili Peppers of Queen of The Stone Age).

Wil je weten aan welke recepten we nu serveren? Luister ze hier eens rustig door… Voor een impressie van de vette plekken waar we spelen adviseren we je hier even rond te snuffelen en te kijken.

We zijn altijd bezig met het schrijven van nieuwe songs en daarin willen we graag dat de drummer ook zijn inbreng levert! veel ruimte om je muzikale inbreng te geven als drummer.

Niet onbelangrijk; we hebben een eigen keuken (met koelkast)! Minimaal 1 keer in de week gaan we daar lekker te keer en brouwen we nieuwe songs.

Kom bij ons koken, stuur een berichtje naar info@bloomcoal.nl of neem hier contact met ons op!

Back To Top